Дуже смачний і простий пиріг з яблуками.
Такий пиріг можна приготувати на швидку руку.
Тісто для пирога беремо готове, нам потрібно тільки очистити і нарізати яблука, що займає зовсім небагато часу, а смак дивовижний.
Осінь — пора фруктів і рідко у кого вдома не знайдеться пару яблук, щоб порадувати смачним пирогом своїх близьких.
- 500 г листково-дріжжівого тіста
- 120 г цукру
- 50 г вершкового масла
- 30 мл коньяку
- 4 яблука
- 2 ч. л. меленої кориці
Знявши упаковку, розморозити листково-дріжджове тісто при кімнатній температурі протягом півгодини.
Розкачати тісто в прямокутний пласт товщиною 0,2-0,3 см.
Викласти тісто у форму для випічки, закривши їм дно і борти. Проколоти виделкою і посипати цукром.
Розкласти нарізані тонкими скибками яблука і шматочки вершкового масла.
Пиріг посипати корицею або ванільним цукром і збризнути коньяком.
Можно просто трохи загорнути бортики, а можна розрізати залишки тіста і прикрасити пиріг.
Запікати в розігрітій до 200 градусів Цельсія духовці 30-40 хвилин.
У мене залишилось трохи тіста. Розрізала його на 3 квадрати і загорнула в кожний шоколадну цукерку та отримала ще 3 круасани до кави)
СМАЧНОГО!