Кулинария, Мастер-класс

Дуже простіий і смачний пиріг з яблуками

Дуже смачний і простий пиріг з яблуками.
Такий пиріг можна приготувати на швидку руку.
Тісто для пирога  беремо готове, нам потрібно тільки очистити і нарізати яблука, що займає зовсім небагато часу, а смак дивовижний.
10

Осінь — пора фруктів і рідко у кого вдома не знайдеться пару яблук, щоб порадувати смачним пирогом своїх близьких.

01

Вам знадобиться:

  • 500 г листково-дріжжівого тіста
  • 120 г цукру
  • 50 г вершкового масла
  • 30 мл коньяку
  • 4 яблука
  • 2 ч. л. меленої кориці

Знявши упаковку, розморозити листково-дріжджове тісто при кімнатній температурі протягом півгодини.

Розкачати тісто в прямокутний пласт товщиною 0,2-0,3 см.

03

Викласти тісто у форму для випічки, закривши їм дно і борти. Проколоти виделкою і посипати цукром.

Розкласти нарізані тонкими скибками яблука і шматочки вершкового масла.

05

Пиріг посипати корицею або ванільним цукром і збризнути коньяком.

Можно просто трохи загорнути бортики, а можна розрізати залишки тіста і прикрасити пиріг.

07

Запікати в розігрітій до 200 градусів Цельсія духовці 30-40 хвилин.

08

 

09

У мене залишилось трохи тіста. Розрізала його на 3 квадрати і загорнула в кожний шоколадну цукерку та отримала ще 3 круасани до кави)
11
СМАЧНОГО!

Previous Post Next Post

You Might Also Like